Van Ginkel keert zondag terug bij oud club: Maar winst telt

28-10-2017 15:09 - Door: M.d.Z.

Van Ginkel keert zondag terug bij oud club: Maar winst telt

Voor PSV aanvoerder Marco van Ginkel is de terugkeer op het Gelredrome een terugkeer bij zijn oude club, maar de middenvelder van PSV wil maar een ding.

Vervolg: Van Ginkel keert zondag terug bij oud club: Maar winst telt

In gesprek met De Telegraaf laat Cocu weten: 'Marco laat zien dat hij dit elftal bij de hand kan nemen.' Voor Van Ginkel is de terugkeer in Arnhem leuk, maar gewoon een wedstrijd die gewonnen moet worden, 'Een terugkeer gaf mij altijd wel iets extra's. En dat zal ook voor Marco gelden, hem kennende. Het is toch de club waar je jaren hebt gespeeld, waar je bent doorgebroken. Dat is dan altijd een bijzondere plek,' aldus de captain van de Eindhovenaren.

 

'Natuurlijk, een duel als deze in de Gelredome is voor mij erg leuk. Niet zomaar een wedstrijd. En het is ook best wel een belangrijk potje…,' over het treffen met nummer drie Vitesse. 'We zijn bezig aan een goede reeks, winnen veel en scoren een hoop. Ik heb dus ook vertrouwen in een goede afloop tegen Vitesse.'

 

De goede reeks kan worden voortgezet in Arnhem beseft Van Ginkel, 'Ik heb daar een goed gevoel over, Het moet blijken of er nog een ploeg is in de Eredivisie die écht een lange zegereeks kan neerzetten. Maar als ik er geld op zou moeten zetten, zou het op ons zijn.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Van Ginkel keert zondag terug bij oud club: Maar winst telt

Een korte samenvatting: Voor PSV aanvoerder Marco van Ginkel is de terugkeer op het Gelredrome een terugkeer bij zijn oude club, maar de middenvelder van PSV wil maar een ding..

Meest gelezen