Cocu houdt vast aan Zoet in bekerduel, geen debuut Room

26-10-2017 16:59 - Door: M.d.Z.

Cocu houdt vast aan Zoet in bekerduel, geen debuut Room

Het lijkt erop dat Cocu vanavond in aanloop naar het bekerduel tegen FC Volendam gewoon kiest voor Zoet onder de lat, hiermee lijkt nieuwkomer Room nog steeds niet zijn debuut te maken.

Vervolg: Cocu houdt vast aan Zoet in bekerduel, geen debuut Room

Cocu kiest nog voor vastigheid en laat daarom Zoet onder de lat staan wanneer PSV het donderdagavond opneemt in Volendam tegen FC Volendam. Cocu legt zijn keuze uit in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

 

'Eloy is nu een tijdje bij ons en concurreert met Jeroen Zoet, die op dit moment de eerste keeper is. We zien een goede ontwikkeling bij Eloy, maar er is geen reden om nu in het bekertoernooi van keeper te wisselen. Ook omdat we het een belangrijke competitie vinden.'

 

Voor Cocu wordt het een puzzle in de tweede ronde van de KNVB beker, Gaston Pereiro, Steven Bergwijn en Jürgen Locadia kunnen niet starten bij de Eindhovenaren, waar ook Nicolas Isimat-Mirin en Marco van Ginkel naar verluidt niet in de basis starten.

 

Daarbij lijkt er alle ruimte voor het debuut van Armando Obispo en het basisdebuut van Albert Gudmundsson in de hoofdmacht van PSV.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Cocu houdt vast aan Zoet in bekerduel, geen debuut Room

Een korte samenvatting: Het lijkt erop dat Cocu vanavond in aanloop naar het bekerduel tegen FC Volendam gewoon kiest voor Zoet onder de lat, hiermee lijkt nieuwkomer Room nog steeds niet zijn debuut te maken..

Meest gelezen