KNVB zoekt nieuwe bondscoach: Ten Hag, Rutten en Klinsmann genoemd

12-10-2017 16:18 - Door: M.d.Z.

KNVB zoekt nieuwe bondscoach: Ten Hag, Rutten en Klinsmann genoemd

Nu Oranje het WK definitief heeft misgelopen, is het voor het Nederlands Elftal het tweede mondiale toernooi op rij wat wordt misgelopen.

Vervolg: KNVB zoekt nieuwe bondscoach: Ten Hag, Rutten en Klinsmann genoemd

Een dikke drie jaar geleden wist Nederland het EK in Frankrijk al mis te lopen, waar toen de focus ging op het WK van 2018. Maar jl dinsdag spatte ook die droom uiteen voor Oranje en de KNVB. Waar Oranje dus zes jaar lang geen eindronde heeft gespeeld, moet er op 2020 wel degelijk worden deelgenomen aan het EK.

 

Nu is Advocaat nog twee duels de man van Oranje, zijn contract loopt pas eind november af. Waar de namenlijst al wordt geroepen wie er eventueel de goede naam zou zijn om Advocaat te vervangen bij Oranje.

 

Zo wordt het duo Rutten en Ten Hag genoemd, maar ook Ronald Koeman of Frank de Boer passeren de revue. Terwijl het volgens Stevens niet ligt aan de bondscoach, maar aan de kwaliteit van de spelers. Het gissen is in ieder geval begonnen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

KNVB zoekt nieuwe bondscoach: Ten Hag, Rutten en Klinsmann genoemd

Een korte samenvatting: Nu Oranje het WK definitief heeft misgelopen, is het voor het Nederlands Elftal het tweede mondiale toernooi op rij wat wordt misgelopen..