Braziliaanse middenvelder wil alweer weg uit China

11-10-2017 20:21 - Door: iliasa

Braziliaanse middenvelder wil alweer weg uit China

Na Paulinho keert er op korte termijn mogelijk nog een Braziliaan uit China terug naar een van de Europese topcompetities. Oscar dos Santos Emboaba Junior, kortweg Oscar, speelt sinds januari voor Shanghai SIPG. Nu amper tien maanden later heeft de oud-speler van Chelsea het wel weer gezien in China en zinspeelt op een vertrek, zo meldt talkSPORT.

Vervolg: Braziliaanse middenvelder wil alweer weg uit China

Oscar werd in januari door de Chinese club gekocht van Chelsea voor een bedrag van ruim 65 miljoen euro. In China strijkt Oscar wekelijks bijna een half miljoen (!) euro op, maar lijkt nu dus niet meer warm te worden van de financiële mogelijkheden in Azië. Het Engelse medium meldt dat er al meerdere clubs geïnteresseerd zijn in de nog altijd maar 26-jarige middenvelder. Met name uit Italië heeft Oscar meerdere ijzers in het vuur. Zowel Juventus als Internazionale schijnen gecharmeerd te zijn in de aanvallende middenvelder en ook Atlético Madrid staat niet onwelwillend tegenover de komst van Oscar.

De Braziliaans international is wekelijks verzekert van een basisplaats bij de club uit Shanghai, waar de Portugees André Villas Boas de trainer is. Daarnaast speelt Oscar met onder andere zijn landgenoot Hulk en oud-Portugees international Ricardo Carvalho in één elftal. 

Al eerder gaf de Argentijn Carlos Tevez, speler van Shanghai Shenhua, aan dat het voetbal in China niet meer te ziet zitten. Oscar lijkt dus dezelfde mening toegedaan. 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Braziliaanse middenvelder wil alweer weg uit China

Een korte samenvatting: Na Paulinho keert er op korte termijn mogelijk nog een Braziliaan uit China terug naar een van de Europese topcompetities. Oscar dos Santos Emboaba Junior, kortweg Oscar, speelt sinds januari voor Shanghai SIPG. Nu amper tien maanden later heeft de oud-speler van Chelsea het wel weer gezien in China en zinspeelt op een vertrek, zo meldt talkSPORT..