Advocaat wijzigt opstelling op twee plaatsen

10-10-2017 20:29 - Door: iliasa

Advocaat wijzigt opstelling op twee plaatsen

Dick Advocaat stuurt tegen Zweden nagenoeg hetzelfde elftal het veld in als afgelopen zaterdag tegen Wit-Rusland. Alleen in de defensie zullen op beide vleugels twee andere spelers starten: Nathan Aké en Kenny Tete.

Vervolg: Advocaat wijzigt opstelling op twee plaatsen

Kenny Tete vervangt Daryl Janmaat, die na één wedstrijd alweer uit de basis verdwijnt en Nathan Aké speelt omdat Davy Pröpper wegens een bovenbeenblessure moest afhaken. De blessure van de middenvelder van Brighton Hove & Albion is een fikse tegenvaller voor Dick Advocaat. De ex-PSV´er scoorde de afgelopen twee interlands drie keer voor Oranje. Virgil van Dijk en Karim Rekik blijven samen met Jasper Cillessen wel staan in de verdediging. 

Dick Advocaat lost het uitvallen van Pröpper op door Daley Blind naar het middenveld te schuiven. De verdediger van Manchester United speelt tegen Zweden zijn vijftigste interland. Waar de NOS afgelopen maandag berichtte dat Georginio Wijnaldum vermoedelijk uit het elftal zou verdwijnen, blijft de middenvelder van Liverpool, samen met Tonny Vilhena, gewoon staan op het middenveld.

De voorhoede wordt opnieuw gevormd door Ryan Babel, Vincent Janssen en Arjen Robben. Bas Dost begint dus opnieuw op de bank. 

Opstelling: Cillessen, Tete, Rekik, Van Dijk, Aké, Blind, Wijnaldum, Vilhena, Babel, Janssen, Robben


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Advocaat wijzigt opstelling op twee plaatsen

Een korte samenvatting: Dick Advocaat stuurt tegen Zweden nagenoeg hetzelfde elftal het veld in als afgelopen zaterdag tegen Wit-Rusland. Alleen in de defensie zullen op beide vleugels twee andere spelers starten: Nathan Aké en Kenny Tete..

Meest gelezen